Чукарица – Жарково

У Школи шаха Краљ, смештеној на Чукарици (Жарково), нуде се незаборавна искуства за све шаховске ентузијасте, без обзира на узраст или предзнање. Просторије Шаховског клуба Краљ су отворене током целе године и представљају савршено место за све оне који желе да развију своје вештине у овој интелектуалној игри.

Од обуке за најмлађе (4-7 година) до програма за одрасле, Школа шаха Краљ има програм за свакога. И то није све – редовно се организују различите манифестације, турнири, симултанке и кампови како би се унапредило знање и вештине свих чланова. Без обзира да ли сте почетник, аматер, искусан играч или професионалац, Шаховски клуб Краљ је прави избор.

Чланови клуба долазе из различитих делова Београда – Бановог Брда, Беле Воде, Чукарице, Дедиња, Дорћола, Голф Насеља, Јулиног Брда, Карабурме, Савског Венца, Сењака, Старог Града, Шумица, Жаркова, Звездаре и многих других.

Стручна екипа инструктора пружа индивидуални приступ сваком полазнику, прилагођавајући темпо и начин учења  способностима и потребама сваког појединца. Поред редовних програма, организују се и посебне радионице и предавања на којима се обрађују различите теме, као што су отварања, стратегија, тактика и завршнице.

Али шах није само игра – кроз учење шаха, полазници развијају корисне вештине попут стратешког размишљања, аналитичких способности, креативности, концентрације и самодисциплине.

Ако желите да се придружите школи шаха Краљ, немојте се устручавати да нас посетите или контактирате путем телефона или е-маила. Наш тим ће вам радо пружити све потребне информације и помоћи да одаберете програм који најбоље одговара вашим потребама и жељама.

У Школи шаха Краљ на Чукарици – Жарково, откријте све чари ове древне игре, стекните нова знања и пријатељства у нашој угодној и подстицајној атмосфери.

Више информација погледајте на сајту клуба.

ШАХОВСКИ КЛУБ КРАЉ

Адреса

Трговачка број 7 (на спрату, локал број 7), Чукарица, Београд

Телефон

Сајт