Čukarica – Žarkovo

U Školi šaha Kralj, smeštenoj na Čukarici (Žarkovo), nude se nezaboravna iskustva za sve šahovske entuzijaste, bez obzira na uzrast ili predznanje. Prostorije Šahovskog kluba Kralj su otvorene tokom cele godine i predstavljaju savršeno mesto za sve one koji žele da razviju svoje veštine u ovoj intelektualnoj igri.

Od obuke za najmlađe (4-7 godina) do programa za odrasle, Škola šaha Kralj ima program za svakoga. I to nije sve – redovno se organizuju različite manifestacije, turniri, simultanke i kampovi kako bi se unapredilo znanje i veštine svih članova. Bez obzira da li ste početnik, amater, iskusan igrač ili profesionalac, Šahovski klub Kralj je pravi izbor.

Članovi kluba dolaze iz različitih delova Beograda – Banovog Brda, Bele Vode, Čukarice, Dedinja, Dorćola, Golf Naselja, Julinog Brda, Karaburme, Savskog Venca, Senjaka, Starog Grada, Šumica, Žarkova, Zvezdare i mnogih drugih.

Stručna ekipa instruktora pruža individualni pristup svakom polazniku, prilagođavajući tempo i način učenja  sposobnostima i potrebama svakog pojedinca. Pored redovnih programa, organizuju se i posebne radionice i predavanja na kojima se obrađuju različite teme, kao što su otvaranja, strategija, taktika i završnice.

Ali šah nije samo igra – kroz učenje šaha, polaznici razvijaju korisne veštine poput strateškog razmišljanja, analitičkih sposobnosti, kreativnosti, koncentracije i samodiscipline.

Ako želite da se pridružite školi šaha Kralj, nemojte se ustručavati da nas posetite ili kontaktirate putem telefona ili e-maila. Naš tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoći da odaberete program koji najbolje odgovara vašim potrebama i željama.

U Školi šaha Kralj na Čukarici – Žarkovo, otkrijte sve čari ove drevne igre, steknite nova znanja i prijateljstva u našoj ugodnoj i podsticajnoj atmosferi.

Više informacija pogledajte na sajtu kluba.

ŠAHOVSKI KLUB KRALJ

Adresa

Trgovačka broj 7 (na spratu, lokal broj 7), Čukarica, Beograd

Telefon