Нови Београд – Земун

Школа шаха Нови Београд-Земун, која се налази на граници између две београдске општине, пружа широк спектар програма за све узрасте и нивое знања.

Налази се преко пута Хотела Југославија (блок 11ц), на адреси Булевар Маршала Толбухина 11 (бивша Гоце Делчева).

Упис нових чланова у школу шаха Краљ обавља се током читаве године.

Школа нуди програме за различите категорије ученика, зависно од њиховог нивоа предзнања (од почетника до такмичара):

  • Школа шаха за децу од 4 до 7 година
  • Школа шаха за децу од 8 до 11 година
  • Школа шаха за децу од 12 до 15 година
  • Школа шаха за средњошколце и студенте
  • Школа шаха за одрасле (аматере, љубитеље шаха)
  • Школа шаха за одрасле

У оквиру шаховског клуба, школа шаха организује разне врсте турнира, манифестација, симултанки и кампова, пружајући ученицима прилику да унапреде своје вештине и друже се са другим шахистима.

За више информација о школи шаха, посетите званични сајт клуба. Такође, можете погледати и друге школе шаха на страници препоручујемо, како бисте пронашли најбољу опцију за себе или своје дете.

Чланови Шаховског клуба Краљ долазе из различитих београдских општина, као што су: Алтина, Батајница, Бежанијска коса, блокови Нови Београд, Борча, Галеника, Котеж, Крњача, Ледине, Миријево, Нови Београд, Овча, Сурчин, Земун… Чињеница да привлачи ученике из широког спектра локација, додатно говори о квалитету школе шаха Краљ (Нови Београд-Земун).

Школа шаха за одрасле

Шта можете да очекујете у Школи шаха Нови Београд – Земун?

Школа шаха Краљ се не одликује само разноврсношћу програма и привлачењем ученика из различитих делова Београда, већ и посвећеношћу и озбиљном приступу учења шаха. Стручни и искусни инструктори раде са ученицима на развијању њихових вештина и тактика, пружајући им потребно знање и подршку за постизање изврсности у овој интелектуалној игри.

У школи шаха Краљ, инструктори и особље разумеју важност индивидуалног приступа сваком ученику, како би се осигурало да се њихове специфичне потребе и способности узму у обзир. Кроз систематски рад, упорност и стрпљење, ученици уче да цене шах као уметност и науку, док истовремено развијају своје креативне и аналитичке способности.

Осим тога, школа шаха Нови Београд-Земун пружа стимулативно окружење које подстиче ученике да међусобно размењују идеје и унапређују своје вештине кроз пријатељско такмичење. Посебан акценат се ставља на развијање спортског духа и фер-плеја међу ученицима, као и на неговање љубави према шаху, која ће им остати за цео живот.

Уколико тражите школу шаха која ће озбиљно приступити развоју шаховских вештина (ваших или вашег детета), школа шаха Нови Београд-Земун представља идеалан избор за све узрасте и нивое знања.

Више информација погледајте на сајту клуба.

ШАХОВСКИ КЛУБ КРАЉ

Адреса

Нови Београд – Земун
блок 11ц, код Хотела Југославија

Телефон

Сајт