Novi Beograd – Zemun

Škola šaha Novi Beograd-Zemun, koja se nalazi na granici između dve beogradske opštine, pruža širok spektar programa za sve uzraste i nivoe znanja.

Nalazi se preko puta Hotela Jugoslavija (blok 11c), na adresi Bulevar Maršala Tolbuhina 11 (bivša Goce Delčeva).

Upis novih članova u školu šaha Kralj obavlja se tokom čitave godine.

Škola nudi programe za različite kategorije učenika, zavisno od njihovog nivoa predznanja (od početnika do takmičara):

  • Škola šaha za decu od 4 do 7 godina
  • Škola šaha za decu od 8 do 11 godina
  • Škola šaha za decu od 12 do 15 godina
  • Škola šaha za srednjoškolce i studente
  • Škola šaha za odrasle (amatere, ljubitelje šaha)
  • Škola šaha za odrasle

U okviru šahovskog kluba, škola šaha organizuje razne vrste turnira, manifestacija, simultanki i kampova, pružajući učenicima priliku da unaprede svoje veštine i druže se sa drugim šahistima.

Za više informacija o školi šaha, posetite zvanični sajt kluba. Takođe, možete pogledati i druge škole šaha na stranici preporučujemo, kako biste pronašli najbolju opciju za sebe ili svoje dete.

Članovi Šahovskog kluba Kralj dolaze iz različitih beogradskih opština, kao što su: Altina, Batajnica, Bežanijska kosa, blokovi Novi Beograd, Borča, Galenika, Kotež, Krnjača, Ledine, Mirijevo, Novi Beograd, Ovča, Surčin, Zemun… Činjenica da privlači učenike iz širokog spektra lokacija, dodatno govori o kvalitetu škole šaha Kralj (Novi Beograd-Zemun).

Škola šaha za odrasle

Šta možete da očekujete u Školi šaha Novi Beograd – Zemun?

Škola šaha Kralj se ne odlikuje samo raznovrsnošću programa i privlačenjem učenika iz različitih delova Beograda, već i posvećenošću i ozbiljnom pristupu učenja šaha. Stručni i iskusni instruktori rade sa učenicima na razvijanju njihovih veština i taktika, pružajući im potrebno znanje i podršku za postizanje izvrsnosti u ovoj intelektualnoj igri.

U školi šaha Kralj, instruktori i osoblje razumeju važnost individualnog pristupa svakom učeniku, kako bi se osiguralo da se njihove specifične potrebe i sposobnosti uzmu u obzir. Kroz sistematski rad, upornost i strpljenje, učenici uče da cene šah kao umetnost i nauku, dok istovremeno razvijaju svoje kreativne i analitičke sposobnosti.

Osim toga, škola šaha Novi Beograd-Zemun pruža stimulativno okruženje koje podstiče učenike da međusobno razmenjuju ideje i unapređuju svoje veštine kroz prijateljsko takmičenje. Poseban akcenat se stavlja na razvijanje sportskog duha i fer-pleja među učenicima, kao i na negovanje ljubavi prema šahu, koja će im ostati za ceo život.

Ukoliko tražite školu šaha koja će ozbiljno pristupiti razvoju šahovskih veština (vaših ili vašeg deteta), škola šaha Novi Beograd-Zemun predstavlja idealan izbor za sve uzraste i nivoe znanja.

Više informacija pogledajte na sajtu kluba.

ŠAHOVSKI KLUB KRALJ

Adresa

Novi Beograd – Zemun
blok 11c, kod Hotela Jugoslavija

Telefon